Montag, 27. Juni 2022

 Egy beoltott ausztrál író véleménycikkje:

„Az oltatlanok az elmúlt két év hősei, mert lehetővé tették mindannyiunk számára, hogy egy kontrollcsoportot kapjunk a nagy kísérletben, és mutassuk be a Covid-oltások hiányosságait.

Az oltatlanok sok harci sebhelyet és sérülést hordoznak magukon, mert ők azok a bátor emberek, akiket megpróbáltunk lelkileg megtörni, mégsem akar senki beszélni arról, amit tettünk velük, és a "tudományt" rákényszerítettük, hogy felfedje.

Tudtuk, hogy a teljesen beoltottak gyengülő immunitása ugyanolyan kockázati profillal rendelkezik, mint az oltatlan kisebbségé.

Mégis különleges üldözésnek bélyegeztük az oltatlanokat.

Mert azt mondtuk, hogy „nem a megfelelő dolgot cselekedték a nagyobb jó érdekében”, amikor testüket és orvosi autonómiájukat az államnak adták.

Ausztrália úgynevezett közegészségügyi szakértői és politikai vezetői közül sokan elismerték, hogy a cél az volt, hogy szinte lehetetlenné tegyék az oltatlanok életét.

A küzdelmet megsokszorozta a kollektív tömeg, és a munkahelyen, baráti és családi összejöveteleken vívták.

Ma a kemény igazság az, hogy mindez nem volt indokolt, mivel az igazságosságból gyorsan a nyílt kegyetlenségbe kerültünk.

Lehet, hogy vezetőinket és közegészségügyi szakértőinket hibáztathatjuk a nyomásért, de a társadalom minden egyénjét felelősségre kell vonni, ha beleesett a jól megfektetett csapdába.

Tettük ezt annak tudatában, hogy az elvi ellenállás felbecsülhetetlen, amikor arról van szó, hogy mi kerül a testünkbe, és becsaptak bennünket, hogy azt higgyük, hogy egy másik hatástalan oltóanyag az oltatlanok hibája, nem pedig a hatástalan vakcinák mérgező politikájának hibája. halálos vakcinák.


Örömünkre szolgált az oltatlanok bűnbakká tételében, mert a hatalommániás politikusok által szervezett hónapokig tartó bezárások után jó érzés volt valakit hibáztatni és máglyán égetni.

Azt hittük, hogy a logika, a szeretet és az igazság a mi oldalunkon áll, így könnyű volt halált kívánni az oltatlanoknak, ami ironikus, mert a legtöbb ember, aki meghal, be van oltva, amit kényelmesen és hallgatólagosan eltakarnak.

Mi, akik gúnyt űztünk az oltatlanokból, azért tettük, mert szégyelltük bátorságukat és elveiket, és nem hittük, hogy az oltatlanok sértetlenül életben maradnak, ezért bokszzsákokat készítettünk a védőzsákokból.

Több száz kiemelkedő szerepet betöltő előadót kell felelősségre vonni azért, mert nyilvánosan becsmérelték az oltatlanokat, és szították és bátorították a dühös tömeget a közösségi médiában.

A maffia, az álarcos nácik és az oltótanítványok szégyellték magukat azzal, hogy az oltatlanok ellen "fogadtak", mert a mandátumoknak csak akkora hatalmuk volt, mint amit mi adtunk nekik.

Nem a megfelelés vetett véget a nagy gyógyszerészek, Bill Gates és számos szervezetének, valamint a Világgazdasági Fórumnak...

KÖSZÖNJÜNK azoknak az embereknek, akiket megpróbáltunk szégyent hozni, nevetségessé tenni, gúnyolni és lejáratni.

Mindannyiunknak meg kell próbálnunk érezni egy kis belső hálát az oltatlanok iránt, mert fogtuk a csalit, és gyűlöltük őket, mert kitartásuk és bátorságuk időt nyert arra, hogy felismerjük, tévedtünk.

Tehát ha valaha is újra bevezetik a Covid vagy bármely más betegség vagy vírus elleni védőoltás szabályozását, remélhetőleg többen felismerjük majd a kialakulóban lévő tekintélyelvűséget, amely nem a jólétünkkel foglalkozik, hanem inkább a hatalomban és az ellenőrzésben.

A beoltatlanok elleni háború elveszett, és ezért mindannyian nagyon hálásak lehetünk."


Keine Kommentare: